Sukutapaamiset

Säisien järjestyksessään 14. sukutapaaminen järjestetään Oulussa lauantaina 29.7.2023. Sukutapaamisen ja sukukokouksen paikka on Scandic Oulu City -hotelli (Saaristonkatu 4, 90100 Oulu). Sukutapaaminen alkaa ilmoittautumisella kello 11.00. Ohjelmassa on sukukokouksen lisäksi sukututkija Mikko Kuitulan esitelmä Savon Säisien vaiheista ja Esko Piipon esitelmä Lapinniemen Säisistä sanoin ja kuvin. Ohjelma päättyy noin kello 15.00.

Koronavuosien aikana Säisien sukuseuran toiminta hiljeni ja nyt sen toimintaa viritellään uudelleen käyntiin. Sukukokouksessa valitaan sukuseuran puheenjohtaja tulevalle toimikaudelle 2023–2025 sekä erovuorossa olevien osalta jäsenet seuran hallituksena toimivaan sukuneuvostoon. Uudet toimijat ovat tervetulleita mukaan seuran toimintaan. Sukukokouksessa suvun jäsenten on mahdollisuus keskustella ja esittää näkemyksiä sukuseuran toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Sukutapaamiseen voi ilmoittautua täyttämällä verkkolomakkeen tai ilmoittautumisen voi lähettää sukuseuran sihteeri Timo Tepolle osoitteella timo.teppo (at) hotmail.com tai puhelimitse 040 767 5811. Sitova ilmoittautuminen tulee tehdä 7.7.2023 mennessä.

Sukutapaamisen ruokailut, sisältäen kahvitukset ja lounaan, kustantavat 20 euroa henkilöltä. Osallistumismaksun voi maksaa ennakkoon Säisien sukuseuran tilille FI69 5068 0640 1267 83 tai käteisellä tasarahalla paikan päällä sukutapaamisen ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkoon maksaessa kirjoita maksun viestikenttään ”Sukutapaamisen osallistumismaksu 2023” ja oma nimesi. Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydetään esittämään ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja Säisien sukutapaamisesta Säisien sukuseuran sukukokouksesta antaa seuran puheenjohtaja Mikko Kuitula sähköpostitse osoitteella mikko.kuitula (at) gmail.com.